Vi fik i kursus i konflikt håndtering

By | 30. april 2013

Konflikt håndtering kan være rigtig vanskeligt for temmelig mange mennesker, nogle folk er en del mere sky end mange andre, disse folk kan absolut ikke lide tanken om, at bestå i sådan en del af en personlig eller faglig konfliktløsning. Sådanne personer vil helst holdes helt udenfor en konflikt, af den grund at de er bange for at træde andre mennesker over tæerne. Ved sådan et problem kan det være vanskeligt, at tage sig af en personlig eller faglig konflikt håndtering på en arbejdsplads, en hel del chefer vælger uheldigvis blot at lade problemet stå til indtil den har lagt sig. I dag kan folk med held opnå hjælp til den slags, en ny virksomhed, som har fokus på konfliktløsninger tager lige nu byen rundt. I hele Danmark holder de foredrag som omhandler, hvordan folk tager sig bedst muligt af en personlig eller faglig konflikt håndtering. Det inspirerende samt lærerige kursus, vil blive holdt af to fyre ved navnene Morten samt Christian, disse to specialister havde jobbet med emner som konfliktløsning i rigtig mange år. Forrige år opstartede de deres egen virksomhed, hvor de hjælper virksomheder som ønsker at blive bedre, og få en endnu bedre opfattelse for, hvordan man bedst muligt tager sig af en konflikthåndtering.

Jeg mødte Morten samt Christian inde i Hovedstaden, de dygtige to fyre har netop lige holdt endnu et, af deres spændende kursus som omhandler konfliktløsning. Mit første møde med disse to fyre, blev rykket i mere end en halv time, Morten og Christian blev stillet utroligt mange spørgsmål, som alle omhandler konflikt håndtering, af de to mænds  publikum, flere vil også gerne sige tak til Morten samt Christian, for et helt fantastisk kursus. Morten fortæller undertegnede, at han og Morten oftest hjælper virksomheder med at håndtere  konfliktløsning, men at de ligeså tidligere har hjulpet kærestepar ved at at hjælpe dem med, at være endnu bedre til at komme frem til en konfliktløsning. ”Det er tit tilfældet i stort set alle forhold, at en part virkelig er meget flittig når det kommer til at pege med fingrene af den anden part, og sige hvilke ting som han eller kvinde gør noget forkert. Samtidig er den anden part som regel meget mere tilbageholden, denne person vil egentlig helst undgå disse konflikter. I disse tilfælde hjælper vi parret med, at kunne være endnu bedre til konflikt håndtering, og at opnå en bedre forståelse over for hinanden. Vi er jo slet ikke psykologer, men vi ved hvordan man hjælper mennesker  med en konfliktløsning, ligemeget hvilken episode folk befinder sig i.” Siger Morten.

Det at jobbe konflikt håndtering er interessant af den grund at , vi får altid lov til at være med til at hjælpe mennesker med, at kunne nå til overensstemmelse. Det er vigtigt, at folk der er chef, har styr på sin konfliktløsning på enhver arbejdsplads. Det er meget simpelt, der drejer sig om, at gøre folk glade samt sørge for, at der ikke er folk, der sidder i mængden med en følelse af, at de er blevet  overset eller at den pågældende person føler at de ikke blev hørt i mængden. Der er en hel del mindre redskaber som folk kan bruge når folk vil skabe en konfliktløsning, hver og en af de mange redskaber tager vi lige for øjeblikket rundt og snakker om. Både han og jeg er også glade over, at arbejde privat med virksomheder, men ved et af vores foredrag kan vi snakke meget mere bredt om, hvordan folk forbedrer sin konflikt håndtering altomspændende. De redskaber, som vi taler meget om igennem vores foredrag, er allesammen redskaber som alle folk kan benytte sig af. Værktøjerne viser dig hvordan de lytter til samt forstår hele dit personale i virksomheden, hvordan man så godt som  muligt kan tage de rigtige beslutninger.” Siger  Morten. Disse  to dygtige fyre, kan opleves resten af året, rundt omkring på de mange danske scener.