Overlad dit malerarbejde til en professionel maler

By | 4. januar 2020

Er du netop flyttet til det smukke og naturskønne Silkeborg – og har du brug for hjælp, når den nye bolig skal forvandles til et hjem? Så kan du med fordel finde dine håndværkere lokalt. Det gælder alt fra VVSere og elektrikere over tømrere, snedkere og murere og til de dygtige malere, som skal sætte kronen på værket. Din renovering er først komplet, når maleren har været forbi. Og skal arbejdet gøres helt perfekt, skal du vælge Hammel Malerfirma som din maler i Silkeborg.

Hvorfor skal jeg have professionel hjælp til maling af min bolig?

Mange mennesker sparer maleren væk, når de renoverer hus eller lejlighed. Dette ofte ud fra devisen, at malerarbejde – det kan man da selv udføre mindst lige så godt som en professionel maler. Men mange knækker nakken på det til tider utaknemmelige og tidskrævende malerarbejde. Dette skyldes, at de undervurderer hvor meget tid og overskud malerarbejde egentlig kræver.

For det første er det vigtigt at forberede boligen på malerarbejde, hvilket betyder, at gulve og møbler skal dækkes af med plast og pap, og samtlige fodpaneler, dørkarme, vinduesrammer og stik kontakter skal skærmes med malertape. For det andet kan det sagtens ske, at væggene slet ikke er klar til at blive malet. Sidder der for eksempel grimt, gammelt tapet eller slidt væv, skal dette først fjernes. Under alle omstændighederne skal væggene slibes grundigt med sandpapir før man begynder at male. Og er pudset i dårlig forfatning, kan det være nødvendigt at spartle væggene op på ny, hvis resultatet altså skal være smukt, ensartet og langtids holdbart.

Lad Hammel Malerfirma forestå dit malerarbejde

For det tredje vil du, så snart væggene er færdige, hurtigt konstatere, at det indvendige træværk – paneler, dørkarme skabslåger med videre, også kan trænge til en klat maling. Og så er det at malerarbejde bliver en langtrukken affære. Du kan i stedet kontakte Hammel Malerfirma og lade professionelle, faglærte malere klare ærterne – læs mere på hammelmalerfirma.dk