Kompetent hjælp til autoriseret VVS i Slagelse

04 februar 2020 Astrid Pedersen
Kompetent hjælp til autoriseret VVS i Slagelse

Når du står for at skulle lave forbedringer i dit hjem, involverer dette arbejde som oftest opgaver med elektricitet og VVS. I forbindelse med disse opgaver er det meget vigtigt, at du kontakter en autoriseret fagperson. Det er nemlig strengt forbudt for dig at rode med de faste el og VVS installationer i dit hjem.

For VVS installationer gælder det, at du gerne må skifte eksempelvis dit brusehoved i badeværelset, eller montere en ny vandhane. Men når det handler om rørledninger, som leder drikkevand og spildevand, skal der en professionel og autoriseret VVSer på banen. Du risikerer at sætte eget og andres liv og helbred på spil, hvis du selv fifler med VVS installationerne – og skulle der opstå vandskade som følge af dit klamphuggeri, dækker forsikringen ikke. Det kan således blive en rigtig dyr omgang, hvis du sparer på de professionelle håndværkere.

Hvorfor skal jeg vælge Uglebjerg VVS som min leverandør af VVS i Slagelse?

Er du bosat i Slagelse eller allernærmeste omegn, hedder din autoriserede VVSer Uglebjerg VVS. Uglebjerg VVS har mange års erfaring inden for VVS arbejde for private. Når du overlader dine VVS opgaver til Uglebjerg VVS, kan du være sikker på en grundig og professionel løsning af diverse opgaver – fra renovering af eksisterende VVS installationer til oprettelse af nye.

Skal du eksempelvis have sat dit badeværelse flot i stand, og i den forbindelse flyttet afløbet fra brusenichen, kan Uglebjerg VVS sagtens være behjælpelige. Uglebjerg VVS hjælper også gerne, hvis du skal have monteret dræn til din vaskemaskine eller din opvaskemaskine, sløjfet en gasledning eller installeret VOLA armatur på dit badeværelse. Og så kan Uglebjerg VVS selvfølgelig også rådgive omkring luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper samt ventilations teknologi og tilslutning til fjernvarme.

Du kan få mere at vide om Uglebjerg VVS på hjemmesiden uglebjergvvs.dk