Høreapparater i bedste kvalitet hos din lokale høreklinik

27 januar 2020 Astrid Pedersen
Høreapparater i bedste kvalitet hos din lokale høreklinik

Er din hørelse begyndt at skrante – enten som følge af alders betinget høretab, overbelastning, tinnitus eller en skade? Så er der hjælp at hente hos din lokale høreklinik. Her kan du nemlig ved hjælp af en høre test få kortlagt dit tab af hørelse samt fastslået sværheds graden her. Og så kan du få tilpasset et høreapparat, som kan give dig din tabte hørelse tilbage.

Hvordan ved jeg hvilket høreapparat som passer til mig?

Det at vælge det rette høreapparat er en opgave, som skal løses i et tæt samarbejde mellem dig og din høreklinik. Det er for det første vigtigt, at dit høreapparat passer til dine behov, og opfylder dine ønsker om bedre hørelse. Din høre specialist vil vurdere dine behov ud af din egen fortælling, og på baggrund heraf udvælge det høreapparat som passer til dig.

Hos Helenes Høreklinik forhandles udelukkende de bedste høreapparater i høj kvalitet fra de mest kendte og velansete brands, for eksempel Phonak, Unitron, GN ReSound, Interton, Starkey, Siemens/Sivantos, Widex, Oticon og Bernafon. Du kan være 100% sikker på at få et solidt høreapparat, som passer præcis til dine behov, når du lader Helenes Høreklinik forestå din høre undersøgelse og udvælgelsen af høreapparat.

Nogle høreapparater fås med fjernbetjening, hvilket gør det muligt for dig at skrue op og ned for apparatet uden at skulle fumle med det. Andre kommer komplet med tilslutning til eksempelvis din smartphone via Bluetooth, således at du kan høre musik eller podcasts i høj kvalitet – eller slutte dit høreapparat til fjernsynet og få lyden derfra direkte i ørerne. Produktet udvælges på baggrund af dine ønsker og behov, og det er derfor vigtigt, at du fortæller audiologisten præcis hvad dit høretab har betydet for dig, og hvad du forventer dig af et nyt høreapparat.

Du kan bestille tid til en høre test på https://xn--heleneshreklinik-sxb.dk/