Forny dit trægulv med en gulvafslibning i Gentofte

By | 22. oktober 2020

Trægulve er utrolig populært i både nye og gamle boliger. Det skyldes ikke mindst, at det giver et tidløst look med smukke, naturlige farver, samt at det er meget slidstærkt og holdbart. Derfor er det et gulv, du kan have glæde af i mange år fremover.

Med tiden kan et trægulv dog blive slidt og misfarvet at se på. Det gælder desværre uanset, hvor godt du vedligeholder dit gulv. Her findes der dog heldigvis nogle måder at opfriske gulvet på igen.

Smukke gulve med gulvafslibning

Har du et trægulv med ridser, hakker eller misfarvninger, som trænger til at blive frisket op? Så kan en afhøvling og gulvafslibning være helt oplagt. Her får du nemlig fjernet det øverste lag af gulvet, så ridser og hakker udglattes, ligesom misfarvninger ofte vil forsvinde. Det vil give træet et mere friskt og jævnt look, ligesom farven ofte vil blive lysere og ikke mindst mere ensartet over hele gulvet.

Afhøvling og gulvafslibning anvendes primært på massive trægulve og plankegulve.

Gulvafslibning i Gentofte i høj kvalitet

Bor du i Gentofte eller omegn, så har du mulighed for at få dine gulve slebet af DBF Gulvservice. De tilbyder professionel gulvafslibning i Gentofte og tilbyder naturligvis den fulde pakke, så du både kan få afhøvling, gulvafslibning og efterbehandling. På den måde får du en komplet service, hvor du bliver hjulpet og vejledt fra start til slut.

Her kan du være sikker på, at kvaliteten på både maskiner og service er helt i top. De rådgiver dig baseret på dine individuelle ønsker og behov, så du får den optimale løsning for lige netop din situation. Med deres mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at levere et godt og fuldkomment resultat, som du kan have glæde af i mange år fremover. Kontakt dem i dag for et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *