Fjern lak og fernis med en grundig gulvafhøvling i Skive

By | 9. maj 2019

Er du træt af at se på dine gamle, slidte, lakerede trægulve – men nænner du ikke at skille dig af med dem. Så er der gode nyheder til dig. Du behøver ikke at skrotte dine lakerede trægulve, blot fordi du hellere vil have sæbe- eller olie behandlede trægulve. Det kan nemlig godt lade sig gøre at høvle gulvets overflade – inklusive lak eller fernis af, og inden under finde et friskt og lyst trægulv, som fremstår som ganske nyt.

Hvordan fjerner jeg lak eller fernis fra mit trægulv?

I tidernes morgen var det moderne at behandle de massive trægulve med hård, kraftig lak eller fernis – gerne i en mørk tone. Nu om stunder er de lyse gulve som for eksempel de meget smukke sæbebehandlede gulve mere populære.

Hvis dit trægulv er belagt med fernis – og har været det i mange år – er der til gengæld stor sandsynlighed for, at det sagtens kan tåle en gulvafhøvling. Det betyder nemlig, at gulvet ikke har modtaget så mange gulvafhøvlinger og gulvafslibninger i løbet af sin levetid, og derfor har tilstrækkeligt med slidflade til at kunne modstå den hårde behandling.

Få flotte gulve med en gulvafhøvling

Der skal blot en professionel gulvafhøvling til for at fjerne det øverste lag af dit gulv, efterfulgt af en gulvafslibning og en efterbehandling efter eget ønske. Du bør alliere dig med en dygtig, faglært håndværker, hvis resultatet skal blive perfekt og ensartet.

Hvis du selv kaster dig ud i projekt gulvafhøvling på egen hånd, risikerer du at anrette store skader på dit trægulv. En gulvafhøvling er en særdeles omstændelig affære, og det er bedst at overlade opgaven til en professionel gulvmand. Hvis du leder efter en dygtig fagperson med speciale inden for afhøvling af gulve, kan du finde ham online hos https://gkservice.dk/gulvafhoevling-skive/ – kig ind og få et godt tilbud på en gulvafhøvling.