Få repareret din bilrude efter stenslag

20 januar 2020 Anne-Mette Hansen
Få repareret din bilrude efter stenslag

Det kan ske for alle, at uheldet er ude, og man får et stenslag eller en anden skade i ruden på sin bil. Det er super ærgerligt, men det vigtigste er, at få udbedret skaden hurtigst muligt. På den måde undgår man nemlig, at problemet bliver langt værre. 

Gode råd ved stenslag 

Det vigtigste, når du har fået et stenslag i din forrude, er at få lukket hullet af med det samme. Ellers er der stor risiko for, at det bliver større og at du ender med at skulle have en helt ny rude i. Får du det lukket til med det samme, kan du i stedet nøjes med at skulle have ruden repareret. Udover at stenslaget kan blive værre med tiden, så kan det også være til stor fare for dig, når du kører i bilen. Det kan nemlig begrænse dit udsyn. 

Når du skal have skiftet forrude 

Står du overfor at skulle have ny forrude i din bil? Det kan være tilfældet, hvis ruden har fået et voldsomt slag eller hvis et stenslag har fået ruden til at revne for meget. 

Alt Autoglas tilbyder alt i forrude og stenslag reparation

Leder du efter en dygtig leverandør af autoglas? Som både kan reparere, skifte og kalibrere din forrude? Alt Autoglas servicerer både private, virksomheder og ved forsikringsskader, når det gælder reparationer og skift af autoglas. De kan reparere ethvert køretøj og overlader altid køretøjet i sikker og god stand til dig, når de er færdige. De kommer ud til dig, hvor end du er på Sjælland eller øerne. De ruller afsted, så snart du har bestilt dem til opgaven – og det tager typisk mellem 30 min og 1 time at få sat en ny rude i. 

Her kan du læse meget mere om Alt Autoglas og de services de tilbyder: https://alt-autoglas.dk/autoglas-info/