Få afhentet din skrot bil gratis, og indkasser den fulde skrot præmie

05 februar 2020 Astrid Pedersen
Få afhentet din skrot bil gratis, og indkasser den fulde skrot præmie

Når en gammel bil ikke kan mere, kan det ofte bedre betale sig at skrotte den end at få den repareret. Men lige så ofte er skrotning af bil forbundet med en del besvær. Kan bilen ikke selv køre, skal den bugseres til den nærmeste auto ophugger. Og så skal man lave aftale med auto ophuggeren, samt ud og leje en bugserings bil til dette formål.

Afhentning af skrot biler i Ringkøbing og omegn

Er du bosiddende i området omkring Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning, Tarm, Esbjerg eller Ikast-Brande, kan du benytte dig af Genbrugskrot / Veder Skrot, når du ønsker afhentning af skrot biler. Genbrugskrot / Veder Skrot er autoriseret auto ophugger, og kan tilbyde afhentning og ophug af din skrotbil. Du kommer af med din gamle bil og indkasserer samtidig op til 2200 kroner i skrotpræmie.

Samtidig slipper du for selv at skulle bøvle med at indleje en bugserings vogn – det klarer Genbrugskrot / Veder Skrot kvit og frit. Du skal blot være hjemme for at kvittere på den såkaldte skrotnings attest ved afhentnings tidspunktet. Så får du en bekræftelse på at Genbrugskrot / Veder Skrot har bilen i varetægt, og Genbrugskrot / Veder Skrot skal nok også sørge for afmeldelse af nummerpladerne samt indsendelse af skrotnings attesten. Og så går skrotpræmien direkte ind på din NEM konto.

Har du brug for hjælp til udfyldelse af skrotnings attesten, kan Genbrugskrot / Veder Skrot sagtens bistå dig i denne forbindelse, da det er meget vigtigt, at attesten udfyldes korrekt og uden fejl.

Hvis du ønsker at kende dine muligheder for at indkassere din skrotpræmie i Holstebro, kan du altid kontakte Genbrugskrot / Veder Skrot for en uforpligtende samtale om afhentning af skrot biler – og få et godt tilbud derpå.

Du kan læse meget mere om Genbrugskrot / Veder Skrot og virksomhedens services på veder-skrot.dk

Flere nyheder