Ervervsfotografi i Solrød og omegn

12 februar 2020 Marie Pedersen
Ervervsfotografi i Solrød og omegn

Solrød Foto tilbyder erhvervsfotografering til små og store virksomheder, både i Solrød og omegn.

Parret bag firmaet i Solrød har stor erfaring inden for området portrætfotografi. De tilbyder både at tage billeder i studiet i butikken, som ligger i Solrød Centret, og at komme ud til din virksomhed, for at fotografere dine medarbejdere. Læs mere på https://www.solroedfoto.dk/erhverv.

Ved at få en erfaren fotograf med det rette udstyr til at tage portrætbilleder af dine medarbejdere, kan du opnå et professionelt udtryk. Skal billederne f.eks. bruges på virksomhedens hjemmeside, vil det se flot ud med ensartede billeder af høj kvalitet. Det kan booste det signal I sender og derved være med til at styrke jeres visuelle identitet.

Produktfotografi foregår som udgangspunkt i butikken i Solrød, men hvis der er tale om én eller flere meget store genstande (1*1 meter eller større), kan fotograferingen finde sted i dine egne lokaler, så længe du ikke befinder dig for langt væk fra Solrød. Du kan altid kontakte firmaet og få en snak om opgaven.

Udover erhvervsfotografi, tilbyder Solrød Foto at tage pasfotos, alm. portrætfotos til private, samt billeder af børn og babyer. Desuden tilbyder de gruppefotos og bryllupsfotos, enten i studiet eller på en selvvalgt lokation. Du kan læse mere om priser og tidsbestilling på firmaets hjemmeside. Her kan du desuden få trykt din egen fotobog, eller få lavet et krus med et billede af eget valg.

Solrød Foto rykkede ind i de tomme lokaler i Solrød Centret efter at den gamle fotobutik, der holdt til i samme lokaler, lukkede. Ejerne, parret Henrik Nielsen og Mette Larsen, er nu i fuld gang med at etablere nye tiltag i butikken. F.eks. har de afholdt konkurrencerne “Sjællands Sødeste Sommer Baby” og “Sydkystens Sødeste Baby”. Parret har selv en lille datter, og ved hvor meget det betyder for forældre at komme ind og få taget dejlige billeder af deres barn.