En tekstforfatter ved der er forskel på tekster

By | 23. april 2013

Undertegnede har alle dage været ganske lykkelig for selv at skrive. Blandes dette med hele min passoion for det med markedsføring så det det jo næsten sig selv hvordan at jeg jo gerne ville være tekstforfatter. Men dette har godt nok været nemt. Og det har krævet hårdt arbejde, men undertegende holdte jo faktisk aldrig helt op med selv at skrive nogle tekster. Og det hele det startede jo i min folkeskole. Jeg nød faktisk hele tiden at lave fristile, samt små historier. Og selvom mine karaktere i danskfaget måske ikke ligefrem var fantastiske, så betød det jo ikke spor. Fordi jeg havde det jo skægt med selv at skrive noget, samt min egen skolelærer roste også tit min kreative evne. I de større klasser der fik jeg interesse for det med reklame. Specielt hvorledes nogle folk kunne sælge varer baseret på nogle gode tekster. Undertegnede begyndte faktisk allerede i 9 klasse selv at læse avis hver eneste dag, samt lægge lidt mærke til hvorledes artikler samt alle reklamerne nu var skrevet.

Efter folkeskolen tog jeg op hen på handelsskolen. Og der nød jeg at kunne lære mere omkring forretning samt reklamer. Efter 2 år afsluttede jeg min uddannelse med et stort 13tal i det fag. Men altså hvad skulle jeg jo så? For jeg ville jo gerne være tekstforfatter. Men dette kunne man jo desværre ikke bare blive til. Eller måske så kunne man? Undertegnede ledte længe efter netop den rigtige uddannelse eller det rigtige arbejde. Men dette var nu ikke til at finde frem til. Afslutningsvis fik jeg jo et arbejde som kassedame. Her der begyndte jeg jo så at skrive nogle små historier samt artikler, i fritiden. Jeg havde jo, som en helt rigtig tekstforfatter, en notesblok i lommen så jeg jo kunne skrive ned hvis jeg kom på noget ganske interessant. Og en dag så jeg jo inde på internettet hvordan at man jo kunne få penge som en tekstforfatter ved bare selv at lave tekster til pressen. Så en stor virksomhed skrev til en, og så skulle man kun skrive sådan en interessant tekst omkring firmaet eller et produkt. Jeg kastede mig bare ud i det. Og selvom at jeg ikke tjente nok til at kunne stoppe hele mit andet arbejde, så var det jo meget interessant. Jeg fik jo også flere firmaer, samt mine artikler blev jo samtidig en del bedre. For 6 måneder siden sagde jeg mit arbejde op, for sådan at kunne blive tekstforfatter på fuld tid. Men den allerførste måned var ret usikker. Jeg var lidt i tvivl om det nu rent faktisk var den rigtige beslutning at tage. Men undertegnede fik ganske hurtigt sådan en masse opgaver, som gjorde at jeg kunne tjene penge nok.

Nu så er jeg jo stadig tekstforfatter og jeg tjener min penge ved sådan selv at laver tekster til pressen, små fortællinger samt øvriger tekster til reklamer. Og det føles jo skønt sådan at kalde sig selv tekstforfatter, samt at kunne gøre præcis det som jeg jo har drømt om. Lige siden skolen der vidste jeg jo faktisk at det her var netop det som jeg ønskede mig at gøre. Som tekstforfatter der skal jeg tænke kreativt, for sådan at kunne lave netop den smareste tekst til selve vores kunde. Så mangler du sådan en tekstforfatter så må du endelig kontakte mig.