En smart og moderne måde at få fat i Football Manager 2020 på

By | 7. august 2019

Bare rolig, vi skal ikke til at give dig ulovlige forslag til, hvordan du kan anskaffe sig Football Manager 2020 eller andre spil for den sags skyld.

Det kunne vi ikke finde på at foranledige til, og med tanke på de priser, som selv de nyeste spil har, og hvilket lang spiloplevelse alene og sammen med andre, man får, så kan det da også kun betale sig for dig at skaffe dig dem lovligt.

Hvad skulle så eventuelt holde dig tilbage fra at anskaffe dig Football Manager 2020, når det ikke er prisen eller kvaliteten?

Det kan måske høre sammen med en lidt gammeldagsmåde at indtænke, at man skal anskaffe sig moderne computerspil på.

For det er nok ikke helt forkert at sige, at mange spillere af fodboldspil på konsoller og computeren nok ikke er dem, man vil kalde vante gamere, måske mere casual gamere, som man kalder det moderne for folk, der i ny og næ kan lide at spille, men ikke gør det på fast plan.

Derfor skulle det ikke undre, hvis det er fordi, du har en lettere gammel opfattelse af, hvordan man får fat i computer spil nu om dage – eller for den sags skyld til en konsol.

Du tænker måske, at du skal forcere din magelige hjemmelighed for at besøge en fysisk butik for at købe et eksemplar af spillet.

Eller du tror, du som minimum skal bestille spillet hjem online, men så skal du stadig vente på, at spillet kommer hjem til dig fra leverandøren.

Selv hvis du forudbestiller spillet, kan du jo ikke regne med, at spiller ankommer til tiden ved release.

Sådan behøver du slet ikke bestille spil nu om dage og da heller ikke det nye Football Manager 2020.

Nu om dage bestiller man en unik onlinekode til spillet, og så kan du spille spillet med det samme, hvis det er udkommet. Er spillet ikke udkommet, kan du være så heldig at få spillet, før det er udkommet!

Så hvad holder dig tilbage?