Den frække hofteholder

By | 17. april 2013

Dengang undertegnede ville holde min mands 40 års store fødselsdag i begyndelsen af forrige uge har undertegnede betsmt mig for, at prøve at overraske ham med en lækker hofteholder. Undertegnede har købt en fræk mørkerød model med blonder, hvilket undertegnede ved, at han er pjattet med. Fordi at toppe førnævnte af, har undertegnede lagt mange penge i et enkelt par kostbare strømpebukser, med et frækt mønster, der simpelthen passede helt perfekt sammen med min nye flotte kjole. Min mands ven og undertegnede har arrangeret hele min kærestes sjove fødselsdag, uden han var klar over noget, han troede egentlig bare, at vi bare skulle ud sammen for at spise samt  en tur  biografen sammen. Min mand er overhovedet ikke klar over, at der stod 25 af hans kammerater, der er parat til at hylde ham på den meget specielle fødselsdag. Min sprit nye hofteholder sad fuldstændig perfekt under festkjolen, undertegnede følte sig rigtig super godt tilmode. Det er ufatteligt, hvad frækt undertøj egentlig kan gøre med hensyn til undertegnedes selvtillid, undertegnede føler mig hurtigt lidt mere lækker, i tilfælde af at undertegnede tager et enkelt  par super pragtfulde strømpebukser på min krop og i tilfælde af at min flotte hofteholder passer perfekt under festkjolen.

Undertegnede var temmelig spændt på, at se min kærestes reaktion, undertegnede troede slet ikke, at kæreste havde den fjerneste ide omkring, at vi holdt en stor fødselsdags fest for ham. Han havde desværre opdaget posen med strømpebukserne i vores soveværelse, han spurgte hvordan det kunne være at jeg egentlig har spenderet noget i nærheden af 700, på et enkelt par almindelige strømpebukser, han mente at det er komplet tosset. Undertegnede måtte bilde ham ind, at undertegnede allerede havde afleveret dem tilbage til butikken, undertegnede sagde også at undertegnede har investeret i mine sædvanlige strømpebukser til kun 39 inde i  supermarkedet. Undertegnede kunne jo ikke ligefrem fortælle ham, at undertegnede har investeret i dem fordi undertegnede vil være lækker for ham til min kærestes store fødselsdag. Undertegnede kunne slet på ingen måde fortælle ham, omkring min nye hofteholder, såfremt han finder helt ud af, at undertegnede har investeret i dem så vil han få mistanke omkring, at der bestemt foregik ting bag min kærestes ryg. Undertegnede er nemlig ikke typen, der sædvanligt bruger frække  hofteholder.

Min mand har aldeles ikke den fjerneste ide omkring, hvilke hændelser der ville hænde da vi sad i bilen på vejen ud til fødselsdagsfesten. På et enkelt tidspunkt i bilen gled min nye kjole lidt op så man kunne at kaste sit blik på min nye hofteholder, til mit held havde han øjnene direkte på motervejen, så han formåede heldigvis ikke, at opdage episoden. Da vi stiger ind i det meget mørkt belagte rum, hvor min kærestes kammerater var parate til, at råbe tillykke og tænde lyset, bliver min mand så forskrækket, at han springer bagud. I min kærestes  enkelte forsøg for ikke fuldstændig at vælte, river han fat i undertegnedes nye kjole hvor han får hevet kjolen af mig og lavet et enormt løbesøm på mine kostbare strømpebukser. Undertegnede ligger efterfølgende uden min nye kjole på, kun iført min nye flotte hofteholder med flotte blonder, samtlige af min kærestes  kammerater kigger direkte på undertegnede, deres blikke starter nede ved mine strømpebukser hvorefter de kører hele den lange vejen opad undertegnedes næsten nøgne krop. Undertegnede går i panik jeg bukker mig ned for at tage alt mit tøj. Uden undertegnede føler noget, ryger mine nye hofteholder op imens undertegnede løber hurtigt ud af menneskemængden lokalet, den røde hofteholder glider langsomt ned og spænder mine ben for undertegnede, hvilket resulterer i at jeg pludselig ligger i midten i et menneskefyldt rum, fyldt med min søde  mands mange venner, med hofteholder helt nede omkring knæene samtidig med der er helt stilhed. Det er en ekstremt pinlig  oplevelse.