Danmark har den bedste IT virksomhed

By | 17. april 2013

Inden at jeg startede min egen netbutik så vidste jeg jo, at jeg jo faktisk blev helt nød til, at skulle få noget hjælp af sådan en god it virksomhed. Jeg har aldrig benyttet min egen computer til andet, end de mange forskellige sociale medier. Og jeg havde jo overhoved ikke forstand på, hvordan jeg selv kunne sætte min egen hjemmeside rigtigt op. For at finde den rigtigt it virksomhed, så begyndte jeg også at søge sådan inde på internettet. Og der dukkede jo en hel del forskellige hjemmesider op. Og jeg havde svært ved at tyde, hvad som den første it virksomhed kunne tilbyde, som den øvrige så ikke gjorde. Men jeg havde nu læst mig sådan helt frem til hvorledes, at jeg jo burde benytte et it hosting firma. Og heller ikke lige her vidste jeg så, hvilket jeg burde benytte. Og jeg besluttede af den grund, at ringe til næsten alle de forskellige it virksomheder som undertegnede lige kunne finde, lige indtil jeg så fandt en jeg nu var tilfreds ved.

Så jeg forklarede alle disse it virksomheder, hvordan at jeg havde brug for noget hjælp til næste alt. Faktisk lige fra sådan at kunne finde det rette it hosting firma til også selve opsætningen af hele min netbutik. Det var faktisk ikke lige alle, der nu var helt venlige. En del af disse stede svinede mig faktisk, bare fordi jeg ikke lige vidste noget om hvad som et it hosting firma nu var. Men jeg forstod jo ikke hvordan at man, som it virksomhed, så kunne behandle en god potentiel kunde på sådan en vis. Så der skulle mange forskellige opkald til, før at jeg så fandt netop den rette virksomhed. Herimod var de virkelig venlige og tilbød en ganske fin pris for det. Så jeg forklarede dem om om min begrænsede viden omkring it hosting. It virksomheden anbefalede mig så 3 forskellige steder, som de nu mente undertegnede burde se lidt mere på. Så jeg brugte jo faktisk hele min eftermiddag på, at se på alle fordelene ved de 3 it hosting virksomheder som jeg var blevet tilrådet. Jeg forstod ikke lige særlig meget af det. Jeg vidste faktisk ikke lige, hvad som jeg burde lægge fokus på, når at jeg selv skulle vælge it hosting. Allerede dagen efter ringede jeg jo til it virksomheden. Jeg forklarede dem omkring hele mit store problem med at skulle belsutte mig. Så de tilbød mig at jeg så kunne tage ind til dem til et lille møde inden på deres eget kontor, hvor at de ville kunne fortælle mig alt hvad jeg nu behøvede at vide noget om, for rigtigt at vælge den rette it hosting.

Så på min vej derind på it virksomhedens fine kontor så tænkte jeg jo, også at det var en fantastisk kundeservice, sådan at jeg jo blot kunne komme helt derind og så lære omkring it hosting. For det var jo bestemt ikke alle virksomheder, der ville tilbyde det. Men som han helt selv fortalte, så ville de ikke lige kunne tage beslutningen for mig. Og jeg skulle selv vælge netop den it hosting, som jeg så følte var bedst for mig. Herren, som jeg havde talt sammen med fra selve it virksomheden, lød navnet Mads. Og han var sød samt gav sig selv ganske god tid til, at besvare alle mine mange spørgsmål. Efter vores fine møde så tilbød han, også at vi godt kunne gennemgå it hosting virksomhederne sammen, så han lige kunne hjælpe mig lidt hvis jeg havde nogle spørgsmål. I løbet af om en halv time så havde jeg jo faktisk fundet det it hosting firma som jeg ville benytte. Men jeg kunne jo ikke takke Den søde Mads nok for alt hans god hjælp. Efter dette satte Mads samt resten af hele it virksomheden min hjemmeside op for mig. Jeg havde jo ikke kunne kalre det uden dem samt undertegnede benytter jo dem stadig faktisk hver eneste gang jeg lige har et problem eller spørgsmål når det kommer til min nye fine hjemmeside.