Bliv klar til ferie med godt campingudstyr

06 februar 2020 Anne-Mette Hansen
Bliv klar til ferie med godt campingudstyr

En ferie i naturen kræver det helt rigtige udstyr. Når du tager på campingferie, får du brug for en hel masse udstyr, hvad enten du overnatter i et telt eller i en campingvogn. Det kan være en god idé at lave en huskeliste, inden du skal afsted, så du får det hele med. Læs med i vores guide og find ud af, hvad du skal have med på huskelisten til din campingferie. 

Campingudstyr du bare må huske

Der er vildt mange ting, som du skal huske til campingferien. Nogle af dem er:

1. Campingstole – så du kan sætte dig udenfor campingvognen eller teltet og nyde solen og bare slappe af. 

2. Telt – hvis du ikke overnatter i campingvogn, men bare holder den primitive ferie, så skal du have fat i et super godt telt. Det kunne også være som fortelt til campingvognen, så du får lidt ekstra soveplads.

3. Soveudstyr – underlag, soveposer, luftmadrasser – ja, listen er lang! For det kræver faktisk ret meget at kunne indrette en god soveplads i et telt eller i en campingvogn. 

4. Udstyr til madlavning – når du camperer eller overnatter i telt på en campingplads, har du brug for service og gryder – måske også dit helt eget gasblus? Så du kan opvarme maden, uden at benytte pladsen faciliteter?

5. En vejrstation – så du altid kan holde øje med temperaturen udenfor – og indenfor. Så du egentligt ved, om dit telt eller din campingvogn er for varm at være i.

Shop campingudstyr til gode priser

Leder du efter campingudstyr til din lange huskeliste? Så skal du snige dig forbi Scandihills webshop. Her finder du virkelig alt inden for camping og outdoor udstyr. Ovenikøbet til nogle fordelagtige priser. 

Bliv klar til camping- eller trekkingferie i naturen i dag – besøg Scandihills og find netop lige det campingudstyr, som du har brug for. 

Flere nyheder